Radio en TV

Gerard van Veen  in ‘Praten met een Ridderkerker’

Het bekende radioprogramma ‘Praten met een Ridderkerker’ van Radio Ridderkerk is ook deze winter  weer te beluisteren. Ook nu wordt weer een Ridderkerker aan de tand gevoeld over zijn of haar leven en betrokkenheid met Ridderkerk, waarbij doorgaans mooie en herkenbare anekdotes naar voren komen.

Zondag 27 februari 2022 is er weer een aflevering van het programma Praten met een Ridderkerker. Als gast is uitgenodigd Gerard van Veen. Gerard doet veel vrijwilligerswerk, onder andere maaltijden bij ouderen bezorgen, en is recent met zijn team gehuldigd voor de vrijwilligersprijs.

Presentator van het programma is Aad Hoogendijk, het programma is nog één maal te beluisteren vanaf 13.00 uur. Let op: de herhaling op 6 maart is te beluisteren op de NIEUWE uitzendtijd 14.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.