Radio en TV

Gertjan van der Linden blikt terug op gouden Paralympics in RidderSportShow

Oud-Ridderkerker Gertjan van der Linden, de bondscoach van de gouden Paralympische rolstoelbasketbalsters, is op zaterdag 13 november te gast in de RidderSportShow.

De Paralympische Spelen werden van 24 augustus t/m 5 september gehouden in het Japanse Tokyo. Het bleek voor de rolstoelbasketbalsters een gouden reis. Er werd overtuigend gewonnen van traditioneel grote basketbal landen als China en de VS. In de uitzending van de RidderSportShow blikt Gertjan samen met presentator Celwin Frenzen terug op de reis naar de gouden medaille. Van de aankomst in het spelersdorp tot de finale tegen China en wat er daarna allemaal nog gebeurde. Alles komt aan bod in de RidderSportShow tussen 14:00 en 17:00 uur op zaterdag 13 november.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van RTV-Ridderkerk.