Radio en TV

Geweldig optreden van het Belgische Lazy Grey in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 18 januari 2024 de Belgische formatie Lazy Grey te gast in de studio. Presentator Nico Bravenboer ontving zijn muzikale gasten voor een interview en een geweldig live optreden.

Lazy Grey is een Belgische bluesband die in 2019 op de scène verscheen en hun krachtige en rockende bluesgeluid naar het publiek in het hele land bracht. Met hun line-up van getalenteerde muzikanten heeft Lazy Grey een buzz gecreëerd met hun boeiende optredens en herinnerende stijl, die tinten oproepen van bands als Bad Company, Joe Bonamassa en Deep Purple.

De band bestaat uit de muzikanten: Thomas Maenhout (leadzang), Jan Meijers (bas), Robert Bear Cogen (drums), Joost de Lange (lead- en ritmegitaar) en Stefan Verbeeks (Hammondorgel). Samen creëren de leden van Lazy Grey een synergie die groter is dan de som der delen. Hun collectieve talent, gedeelde passie voor blues-rock muziek en energieke optredens resulteren in een echt authentieke en rockende blueservaring. Op 21 juni verscheen hun debuutalbum ‘Making Tracks’, met daarop twaalf originele door Thomas Maenhout geschreven nummers. Alleen bij ‘Talkin’ Man kreeg hij hulp van gitarist Joost de Lange.

Het optreden live in de studio van RTV-Ridderkerk werd vastgelegd en is hieronder terug te zien of op het YouTube-kanaal van RTV-Ridderkerk.

Foto: Arie Kooi