Guus Bok  in ‘Praten met een Ridderkerker’

Het bekende radioprogramma ‘Praten met een Ridderkerker’ van Radio Ridderkerk is ook deze winter weer te beluisteren. Ook nu wordt weer een Ridderkerker aan de tand gevoeld over zijn of haar leven en betrokkenheid met Ridderkerk, waarbij doorgaans mooie en herkenbare anekdotes naar voren komen.

Op zondag 13 februari is er weer een aflevering van het programma Praten met een Ridderkerker. Als gast is dan Guus Bok in de studio. Iedereen in Ridderkerk kent Guus. Hij is zanger, entertainer, showmaster, televisie, acteur in commercials, kortom Guus doet alles. Presentator van het programma is Aad Hoogendijk, het programma is te beluisteren vanaf 13.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.