Radio en TV

Heel Ridderkerk, bedankt

Op maandag 24 december 2018 werd de laatste dag gehouden van de Winter3Daagse van RTV-Ridderkerk vanuit de voormalige Bruna winkel op het Sint Jorisplein.

Drie dagen lang werden er producten ingezameld voor het goede doel FoodCompany Ridderkerk. De eerste twee dagen (afgelopen vrijdag en zaterdag) waren er ook bij de supermarkten inleverpunten. Op maandag kon dat alleen nog maar bij de studio in het ‘glazen winkel’. Aan het einde van de middag kon het totaal aantal producten bekend worden gemaakt, namelijk 7347 producten.

De 300 gezinnen, die bij elkaar zo’n 1200 klanten van de FoodCompany Ridderkerk vertegenwoordigen mochten vanaf 10.00 uur in de benedenwinkel van het pand zelf het eigen kerstpakket samenstellen en mee naar huis nemen.

Op de laatste dag waren er nog optredens van het Ridderkerks Jeugdorkest onder leiding van Ivo Kouwenhoven.

Ook kwam zanger Rob van Leeuwen het repertoire van Frank Sinatra ten gehoren brengen en dat klonk als een klok.

,,Het waren 3 geweldige dagen, waarin we heel Ridderkerk bedanken voor de gulheid, waardoor deze actie echt tot een groot succes is geworden. Uiteraard bedanken we vanaf deze plaats ook de vele vrijwilligers van RTV-Ridderkerk, de FoodCompany Ridderkerk en Ruud Scheenjes van Winkelhart Ridderkerk en Wout voor de hulp tijdens deze actie. Allemaal een hele fijne Kerst en alvast voor volgende week een gezond 2019 gewenst”, besluit Hans Magito, voorzitter van RTV-Ridderkerk de Winter3Daagse.

Foto’s Erik Jonkman en Arjan ‘ t Jong

V.l.n.r.: Miriam Renzen, Ruud Scheenjes, Eric Harreman en Hans Magito.