Helemaal Hollands en Pierre Kleinjans bij Radio Ridderkerk

Op vrijdag 17 januari 2020 zijn weer diverse nieuwe Nederlandstalige muzieknummers te horen bij Radio Ridderkerk. In het programma Muziek Mix ontvangt presentator Richard Veen tussen 16.00 en 17.00 uur het duo Helemaal Hollands.

Vanaf de release van ‘Geboren Om Met Jou Te Vrijen’ in 2017 heeft Helemaal Hollands de smaak te pakken om een gooi te doen naar de apres-ski hit van het jaar. Met het nieuwste liedje met de titel ‘Dikke Scheisse’ moet dit dé klapper voor Leo & Carlo worden. Alle ingrediënten zijn aanwezig zeker gezien de geweldige clip waarin de avonturen uitgebeeld worden in een animatie-vorm die de titel alleen maar aanstekelijker maakt. Het komend carnaval en het apres-ski seizoen daarna kunnen niet meer om deze hele dikke hit heen.

In het aansluitende programma Lekker Hollands tussen 17.00 en 19 00 uur ontvangt presentator Richard Veen de zanger Pierre Kleinjans, die met het liedje ‘Wie Ben Jij’ een hele leuke hit heeft uitgebracht en van oorsprong uit Limburg afkomstig is.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet:  www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 36, Ziggo met CL+ module op kanaal 336, KPN kanaal 1077, Tele2, Vodafone en via de APP ‘De Lokale Omroep’.