Het onwankelbare woord nu ook via TV Ridderkerk

Sinds vorig jaar december is het programma ‘Het onwankelbare woord’ van House of Worship Hulanda te beluisteren via Radio Ridderkerk. Vanaf zondag 11 september zendt TV Ridderkerk ‘Het onwankelbare woord’ wekelijks uit om 11.00 uur.  

House Of Worship Hulanda is een geloofsgemeenschap die al 6 jaar het werk van God met veel liefde doet. Door middel van het programma ‘Het onwankelbare woord’ wil House of Worship Hulanda het woord van God uitzenden. Woorden van kracht, vreugde, liefde en hoop. Het is het levende woord dat uw leven transformeert en situaties verandert.

Kijk iedere zondag naar het onwankelbare woord op TV Ridderkerk en laat God tot uw hart spreken. Hij is bereid en bij machte om in al uw behoeften naar Zijn rijkdom in heerlijkheid te voorzien. De voorgangers van House of Worship Hulanda, Chesron en Juraima Richardson, zijn ervan overtuigd dat dit tv-programma tot zegen zal zijn voor iedere kijker.

De erediensten van House of Worship Hulanda kunt u iedere zondag van 14:00 – 15:30 live bijwonen. Deze vinden plaats in het kerkgebouw van PG Bolnes aan de Pretoriusstraat 56 in Ridderkerk. Op de vrijdagen worden de Bijbelstudie en jeugddienst van 20.00 uur – 21.30 uur gehouden. Ook kunt u de diensten via het YouTube kanaal van House Of Worship Hulanda volgen. Abonneer je door op de notificatiebalk te klikken en blijf zo op de hoogte van alle diensten en overige activiteiten.

De naam van onze Koning Jezus Christus dient overal verhoogd te worden. Daarom wil House of Worship Hulanda het programma ‘Het onwankelbare woord’ met u delen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit tot zegen zal zijn voor eenieder die meekijkt en luistert.

TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.