Hollandse 10 met Pierre van Dam

De aflevering van de maand januari van het maandelijkse tv-programma Hollandse 10 is komend weekend te zien bij TV Ridderkerk. Bij Radio Ridderkerk presenteert Richard Veen wekelijks het radioprogramma Lekker Hollands met daarin de Hollandse 10, maar daarnaast is er ook een maandelijkse tv-editie van dit programma, waarin het Nederlandse lied centraal staat.

Deze maand ontvangt Richard de Noord Hollandse zanger Pierre van Dam, die al heel lang in het vak zit en van alles kan vertellen over zijn duet met Koos Alberts, optredens in het hele land en zijn vele singles. Daarnaast is Pierre altijd super positief.

De nieuwste aflevering van de Hollandse 10 wordt vanaf vrijdag 25 januari tot en met zondag 27 januari 2019 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is het hele weekend te zien om 15.00, 17.00, 19.00, 21.00 en 23.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep).

Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.