Jaco Dekker in SensatieGeneratie

In het radioprogramma SensatieGeneratie is op zaterdag 22 februari 2020 de Ridderkerkse gitarist Jaco Dekker te gast bij presentator Arjan ‘t Jong. Op dezelfde avond speelt Jaco in De Loods tijdens het ‘Support Your Local’ open podium.

Dit voorjaar komt zijn nieuwe LP ‘Uitspelen en Loslaten’ uit. De officiële release daarvan vindt plaats op zondag 5 april om 16.00 uur in De Cultuurschuur in Monster. De liedjes zijn over een periode van zo’n 10 jaar geschreven. Hoe dit proces is gegaan, wordt toegelicht in de uitzending, waarin de muziekdocent centraal staat. Het radioprogramma SensatieGeneratie met presentator Arjan ’t Jong is wekelijks op de zaterdagavond te beluisteren tussen 20.00 en 21.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP’s van RTV-Ridderkerk en van De Lokale Omroep.

Foto: Roelie ’t Jong