Radio en TV

Jan Snijder in Praten met een Ridderkerker

Het bekende radioprogramma ‘Praten met een Ridderkerker’ van Radio Ridderkerk is ook dit najaar te beluisteren. En ook nu wordt weer een Ridderkerker aan de tand gevoeld over zijn of haar leven en betrokkenheid met Ridderkerk, waarbij doorgaans mooie en herkenbare anekdotes naar voren komen.

Zondag 12 november is alweer de derde aflevering in het nieuwe seizoen 2023-2024. Als gast is uitgenodigd Jan Snijder. Jan heeft onder andere vrijwilligerswerk verricht voor Jeugdland en bij het voetbal. Hij is een rasechte fietser dus is het niet vreemd dat hij nu voorzitter is van 3×2. Presentator van het programma is Aad Hoogendijk, het programma is te beluisteren vanaf 14.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.