Radio en TV

Javi Escalera in Seniorentijd

Op dinsdag 1 november 2022 is zanger Javi Escalera te gast bij het programma ‘Seniorentijd’ van Radio Ridderkerk. De Ridderkerkse singer/songwriter is vooral bekend als zanger maar werkt onder meer ook als acteur en voice-over. Onlangs heeft hij zijn nieuwe, door hemzelf geschreven, single ‘Cherise’ uitgebracht. Hierover komt de zanger met Spaanse roots vertellen in de studio van Radio Ridderkerk.

Het radioprogramma ‘Seniorentijd’ wordt wekelijks op de dinsdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Het programma wordt herhaald op de vrijdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur en is ook te beluisteren via Uitzending Gemist.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat te zien is via Ziggo digitale tv kanaal 36, Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de RTV-Ridderkerk APP.

Foto: Stephan Markus