Jos Vis te gast in ‘Sandwich Express’ bij Radio Ridderkerk

Op woensdag 22 januari is oud-RTV Ridderkerk medewerker Jos Vis te gast in het programma ‘Sandwich express‘ op Radio Ridderkerk.

Jos Vis was tot voor kort presentator van ‘Podium Vis‘, een programma op Radio Ridderkerk dat een podium bood aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties. Behalve dat Jos zijn favoriete tien platen meeneemt naar de studio, zal hij ook vertellen over het eerste en het laatste concert welke hij bijgewoond heeft en wat hem dagelijks bezig houdt.

Wilt u weten welke artiesten Jos op zijn ’10 van …’ heeft staan? Luister op 22 januari tussen 12.00 en 13.00 uur naar de Sandwich Express.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.