Radio en TV

Jos Wesdijk in ‘Praten met een Ridderkerker’

Het bekende radioprogramma ‘Praten met een Ridderkerker’ van Radio Ridderkerk is ook dit voorjaar te beluisteren. En ook nu wordt weer een Ridderkerker aan de tand gevoeld over zijn of haar leven en betrokkenheid met Ridderkerk, waarbij doorgaans mooie en herkenbare anekdotes naar voren komen.

Zondag 21 mei is vanaf 14.00 uur alweer de laatste aflevering in dit seizoen 2022-2023. Als gast is uitgenodigd Jos Wesdijk. Hoewel officieel geen Ridderkerker is hij al wel het grootste deel van zijn werkzame leven werkzaam als persvoorlichter in en voor de gemeente Ridderkerk actief geweest. Waar Burgemeester en Wethouders gaan, ging hij mee. Jos Wesdijk gaat nu met pensioen dus hoog tijd om met hem te gaan praten in ‘Praten met een Ridderkerker’. Presentator van het programma is Aad Hoogendijk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.