Radio en TV

José Kroonstuiver van Hobbystunter in Seniorentijd

Het is vanuit een hobby begonnen 15 jaar geleden. Eerst met de website die toen de lucht in is gegaan en vanaf april 2009 met de winkel.

,,Ik maakte vroeger altijd kaarten. Ik werkte in de zorg, maar ben ziek geworden en mocht niet meer terug. Toen heb ik van m’n hobby, m’n webwinkeltje en later de echte winkel gemaakt”, vertelt José Kroonstuiver.


Er zijn grote ketens die ook hobbyspullen verkopen maar José denkt dat kwaliteit en aparte spullen die je niet bij een grote ketens kan kopen mensen naar haar winkel trekt. In de winkel staat een grote tafel waaraan workshops en demo’s worden gegeven, zoals kaarten maken, mixed media of scrappen. Op vrijdagochtend wordt er gehaakt voor de ‘Stichting Kroeldekens’. Iedereen is welkom vanaf 09.30 uur om mee te haken of om gezellig een kop koffie of thee te drinken.

In het radioprogramma Seniorentijd van dinsdag 19 maart 2024 praat presentatrice Roelie ’t Jong met José en collega’s die helpen bij de feestelijke activiteiten rondom het 15-jarig bestaan.

Het interview, dat eerder is opgenomen met de dames, is aanstaande dinsdag 19 maart 2024 tussen 10.00 en 12.00 uur te horen tijdens de uitzending van het radioprogramma ‘Seniorentijd’ van Radio Ridderkerk. Heeft u het gemist? Dan kunt u het altijd nog binnen 3 weken terugluisteren via Uitzending Gemist.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 2129, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.

Foto’s: Roelie ’t Jong