Radio en TV

Karin Kayadoe  in nieuw seizoen Praten met een Ridderkerker

Het bekende radioprogramma ‘Praten met een Ridderkerker’ van Radio Ridderkerk is ook dit najaar te beluisteren. In het radioprogramma wordt telkens weer een Ridderkerker aan de tand gevoeld over zijn of haar leven en betrokkenheid met Ridderkerk, waarbij doorgaans mooie en herkenbare anekdotes naar voren komen.

Zondag 15 oktober is alweer de eerste aflevering in het nieuwe seizoen 2023-2024. Als gast is uitgenodigd Karin Kayadoe. Karin is bijzonder actief in en voor Ridderkerk. Ze is bekend als gemeenteraadslid. Ze is boven de koffie geboren en doet ook nog zaken voor de hockey. Kortom een programma dat u niet mag missen. Presentator van het programma is Aad Hoogendijk, het programma is te beluisteren vanaf 14.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.