Radio en TV

Kees Haak en Kees Versluys in Lekker Hollands

Op vrijdag 15 juni is er tussen 17.00 en 20 00 uur weer een nieuwe aflevering van het radioprogramma Lekker Hollands bij Radio Ridderkerk. Presentator Richard Veen ontvangt in de studio verschillende artiesten.

Tussen 18.30 en 19.00 uur wordt gesproken met zanger Kees Versluys, die zijn nieuwe single ‘Draai Je Niet Om’ presenteert en komt vertellen over zijn 25-jarig jubileum als zanger, dat hij in het najaar groots zal vieren. In het laatste uur ontvangt Richard rond 19.15 uur de zanger Kees Haak, de zoon van de bekende entertainer Nico Haak. Kees Haak presenteert zijn nieuwe single ‘Op De Fiets’ en vertelt over zijn toekomstplannen.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet:  www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 36, Ziggo met CL+ module op kanaal 336, KPN kanaal 1077, Tele2, Vodafone en via de APP ‘De Lokale Omroep’.