Radio en TV

Kerstconcert Harmonie Slikkerveer op TV Ridderkerk

Op zaterdagavond 17 december 2022 verzorgde Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer een kerstconcert in de Maranatha kerk in Ridderkerk Slikkerveer.

Zowel het jeugdorkest onder leiding van Ferdi Seelbach als het fanfareorkest onder leiding van Jurgen Nab brachten verschillende stukken, waaronder ook verschillende liederen met samenzang. Zoals Silent Night, Once in Royal Davids City, In the bleak Midwinter en er werd zelfs een kerstwerk gespeeld in geheel Spaanse sfeer: Nowell door Dean Jones.

Bij het ‘Ere zij God’ heeft ook het jeugdorkest meegedaan met het grote orkest. Het was een heerlijk concert met prachtige muziek! 

Opnames van het concert staan op het Youtube kanaal van de lokale omroep en hiervan is een compilatie gemaakt van twee delen.

Deze delen zijn te zien bij RTV-Ridderkerk vanaf vrijdag 23 december tot en met maandag 26 december 2022 op het TV kanaal.

  • Deel 1: Jeugd orkest vrijdag 23, zondag 25 en maandag 26 december 2022 om 16.00 uur
  • Deel 2: Groot orkest vrijdag 23 december tot en met maandag 26 december om 21.00 uur

TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk.