Radio en TV

Kerstspecial in Love Songs

In het radioprogramma “Love Songs Are Back Again“ is er op zondag 24 december 2023 van 22.00 tot 24.00 uur een speciale aflevering met alleen maar kerstsongs.

Op zondagavond 24 december zijn de laatste twee uur van de dag bestemd voor het programma “Love Songs Are Back Again“. Presentator Hans Muntz neemt u mee in twee uur romantische kerstmuziek. Maar dat doet hij samen met u, daar aan de andere kant van de radio. Laat weten wat u wilt horen en schuif zo naadloos door met heerlijke klanken naar de Kerstdagen.

U kunt het programma bereiken door van te voren een e-mail te sturen naar lovesongs@rtvridderkerk.nl.

Het programma “Love Songs are Back Again” is iedere zondag live te beluisteren van 22.00 tot 24.00 uur bij Radio Ridderkerk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.