Kevin Hassing in KinderboekenCast bij RTV-Ridderkerk

Op woensdag 5 oktober 2022 zendt RTV-Ridderkerk om 11.00 uur de 2e KinderboekenCast uit. In deze uitzending/podcast gaat kinderboekenschrijfster Marjo de Vroed met de microfoon op langs bij Kevin Hassing. Kevin is schrijver van het boek ‘Mus en Kapitein Kwaadbaard’, het boek dat in deze aflevering besproken wordt. 

Door verschillende vragen van kinderen en een ‘ditje en datje’ waaruit gekozen moet worden, maken we kennis met de schrijver Kevin Hassing. Na een boekbespreking door een jonge lezer van het boek gaat Marjo in gesprek met Kevin om te kijken wat zijn drijfveren zijn.

De KinderboekenCast wordt elke eerste woensdag van de maand om 11.00 uur uitgezonden op Radio Ridderkerk. Een dag later is de podcast terug te luisteren via de website van RTV-Ridderkerk. (rtvridderkerk.nl/podcasts/)

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.