Korfballen of vaccineren bij KCR in Prettig Weekend

In het actualiteitenprogramma ‘Prettig Weekend’ bij Radio Ridderkerk is op zaterdag 27 februari 2021 onder andere Erik de Vries te gast in het programma. Met Erik de Vries, voorzitter van KCR, wordt gesproken over het wel van de Ridderkerks korfbalclub KCR in deze corona-tijden. Daarnaast wordt gesproken over het gebruik van sporthal De Wissel, die normaliter wordt gebruikt om de korfballen door KCR, maar inmiddels is omgebouwd tot GGD-priklocatie om straks een groot deel van Ridderkerk te kunnen vaccineren. U hoort het aanstaande zaterdag in ‘Prettig Weekend’ tussen 10.00 en 12.00 uur bij Radio Ridderkerk.

In ‘Prettig Weekend’ wordt verder gesproken met wethouder Peter Meij over de uitslag van de verkeersenquête ‘Prikker op de Kaart’. Met Jan Jochems en Francis van Oorschot wordt gesproken over de Windturbine op Duivelseiland Dordrecht. Jaelin Ramahdin is deelneemster aan de Miss Teen Zuid-Holland en komt daar over praten. Uiteraard zijn ook de vaste onderwerpen in het programma aanwezig.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de RTV-Ridderkerk APP.