Radio en TV

Kunst in Ridderkerk met Karin Touw

RTV-Ridderkerk zendt op maandag 15 juni 2020 het negende deel uit van een nieuwe maandelijkse serie portretten van kunstenaars. In de aflevering van juni staat Karin Touw centraal.

Het werk van Karin Touw is geïnspireerd op verweerde muren uit de oudheid en zuidelijke landen. Ook de schilderijen bevatten vele lagen verf, door schuurtechnieken komen onderliggende lagen weer tevoorschijn. Zij maakt ook gebruik van diverse soorten papier, verf en andere materialen om diepte en structuur te krijgen in haar werk. Ook geeft Karin schilderlessen en workshops in eigen atelier of op locatie, voor volwassenen, bedrijven en scholen.

Deze aflevering wordt vanaf maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juni 2020 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is te zien om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de APP van RTV-Ridderkerk. Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.