Radio en TV

Kunst in Ridderkerk met Marcelle Mooij

RTV-Ridderkerk zendt op maandag 13 juli 2020 het tiende deel uit van een nieuwe maandelijkse serie portretten van kunstenaars. In de aflevering van juni staat Marcelle Mooij centraal.

Ondanks haar voorliefde voor de beeldende kunst, koos Marcelle Mooij niet voor een professionele artistieke opleiding. Zij kreeg haar vorming door cursussen bij diverse beeldhouwers en schilders.

Voor het vervaardigen van haar holle sculpturen heeft zij een geheel eigen techniek ontwikkeld, die zij zowel in klei als brons toepast.
Deze aflevering wordt vanaf maandag 13 juli tot en met vrijdag 17 juli 2020 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is te zien om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de APP van RTV-Ridderkerk. Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.