Kunst in Ridderkerk met Mark Isarin

RTV-Ridderkerk zendt op maandag 20 april 2020 het zevende deel uit van een nieuwe maandelijkse serie portretten van kunstenaars. In de aflevering van april staat Mark Isarin centraal.

Mark is een fotograaf met een passie voor mensen. Met zijn technieken en camera schildert hij met licht, sterk geïnspireerd door de oude meesters, waaronder Rembrandt. Zijn portretten kunnen diepgang, gelaagdheid maar ook humor hebben. Zijn werk varieert van confronterend realisme tot strak grafisch werk. Meer informatie over Mark is te vinden op heeft zijn website: www.markisarin.nl.

Interviewer Paul Bloemkolk en cameraman Harry Noy gingen langs bij Mark Isarin.

Deze film wordt vanaf maandag 20 april tot en met vrijdag 24 april 2020 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk oneven heel uur. Het programma is te zien om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de APP van RTV-Ridderkerk.

Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.