Radio en TV

Kunst in Ridderkerk met Raymond Spier

RTV-Ridderkerk zendt op maandag 25 november 2019 het tweede deel uit van een nieuwe maandelijkse serie portretten van kunstenaars. In het tv-programma Kunst in Ridderkerk staat bronsgieter Raymond Spier centraal.

Raymond is een bronsgieter, die in zijn werk een fascinatie heeft voor organische vormen en structuren. Hij werkt zowel in het groot als in de details van het kleinere werk. Zijn werk is enerzijds stoer, maar ook eigenzinnig en oorspronkelijk en kan daarnaast zelfs verfijnd zijn.

Meer informatie over Raymond Spier: www.lemarez.nl.

Het programma wordt vanaf maandag 25 november tot en met vrijdag 29 november 2019 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk even heel uur. Het programma is te zien om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.

TV Ridderkerk is te zien op het analoge Ziggo kanaal 67+ en het digitale Ziggo kanaal 36 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN en Telfort kanaal 1377, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP (De Lokale Omroep).

Daarnaast zijn de films ook te bekijken op het YouTube kanaal van de lokale omroep: www.youtube.com/tvridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.