Radio en TV

Kunstenaars Kunstroute op Radio Ridderkerk bij ‘Prettig Weekend’

De Kunstroute Ridderkerk kon helaas dit jaar in april door de ‘corona crisis’ niet door gaan. De Kunstroute is nu verschoven naar het najaar op 10 en 11 oktober 2020. Maar nu speelt de vraag: waar houden de kunstenaars zich nu dagelijks mee bezig ? Hebben zij het druk met het maken van heel veel nieuwe kunstwerken, of houden zij een welverdiende rustperiode in deze maanden. Om hier een leuk beeld van te krijgen zijn er een aantal kunstenaars bereid gevonden om hun verhaal te vertellen in het radioprogramma ‘prettig weekend’ van RTV Ridderkerk, wat iedere zaterdagmorgen tussen 10 en 12 uur ‘live’ te beluisteren is.

De eerste kunstenaar aan het woord is Ingrid Zelessen, zij komt op de radio op zaterdag 27 juni, daarna volgen Mark Isarin op 4 juli, Iris Raaijmakers op 11 juli en Ellie Smelik-Damsteeg op 18 juli. Op de website van RTV Ridderkerk wordt uitgebreid aandacht besteed aan deze kunstenaars van de Kunstroute.

Alle kunstenaars van de Kunstroute hopen u in ieder geval te ontmoeten op de kunstroute in oktober van dit jaar. Voor alle informatie over de kunstroute kunt u vinden op de website  kunstrouteridderkerk.nl.