Radio en TV

La Grange speelt live in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 25 april 2024 om 20.00 uur de formatie La Grange in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Bluesrockband La Grange werd opgericht in 2005 en heeft tot 2016 met veel succes opgetreden in de Nederlandse bluesscene. Van 2016 tot 2017 heeft de band een time-out ingelast en speelden de muzikanten mee in andere projecten. In 2017 heeft zanger/gitarist Frans Liebregts de band weer nieuw leven ingeblazen en heeft daarbij een drietal nieuwe muzikanten aangetrokken. Inmiddels heeft de band een voortvarende herstart gehad en zijn er vanaf 2018 weer diverse optredens geweest. Daarnaast hebben zij in 2018 met veel succes een aantal support optredens gedaan met Big Monti Amundson USA, Aynsley Lister band UK en Flavium NL. De recensies en feedback vanuit het publiek zijn overweldigend. La Grange komt dan ook live het best tot zijn recht. “Krassen op je ziel”, wordt gezegd. Dat is nodig om Blues als Blues te laten klinken. Die krassen hebben de mannen van La Grange en dat is te horen ook. Met een scala aan de mooiste covers en een diep bluezy sound wordt een optreden een bijzondere ervaring. Beleef La Grange tijdens een optreden. De band bestaat uit Frans Liebregts (zang), Frankie V (hammond/piano), Rob Boekelman (bas) en Jan Mulders (drums).

Het optreden van de band zal tevens live worden uitgezonden via het YouTube kanaal van RTV-Ridderkerk: www.youtube.com/tvridderkerk.

\De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom. De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 2129, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.