Laatste plaatjes van Joost Kamerman bij Radio Ridderkerk

Na ruim 19 jaar zich ingezet te hebben als vrijwilliger van Radio Ridderkerk nam Joost Kamerman op dinsdag 28 december 2021 afscheid van zijn luisteraars. Joost werd live in de uitzending van het programma Seniorentijd geïnterviewd door presentatrice Roelie ’t Jong en achteraf in het zonnetje gezet door het hele team dat aan het programma meewerkt. In de middag presenteerde hij zelf zijn laatste aflevering van RidderMatinee, waarin hij veel verzoekplaten mocht draaien van en voor de luisteraars.

Als jong ventje van 14 jaar bleek Joost al zijn eerste plaatjes te draaien voor de toenmalige ziekenomroep in Rotterdam. Daarna kwamen de piratenstations in opkomst en werden het lokale omroepen waar Joost met veel plezier jarenlang diverse programma’s maakte. Bij Radio Ridderkerk werd destijds gestart met de Flashbackshow, maar kwamen er diverse andere programma’s bij, zoals Lunchtijd en Studio6070. Ook werkte Joost mee aan de programma’s RidderMatinee en hield hij in de beginperiode van corona het programma Seniorentijd in de lucht.

Voorzitter Hans Magito zette Joost Kamerman namens het bestuur in het zonnetje en keek met hem terug op de geweldige inzet van Joost, die naast programmamaker ook jarenlang hoofdredacteur was van de lokale omroep van Ridderkerk en zich daarnaast bezig hield met de radio-automatisering van de omroep.

Aanstaande vrijdagmiddag 31 december is Joost zijn laatste aflevering van Studio6070 te beluisteren tussen 15.00 en 17.00 uur. 

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.