Radio en TV

Leen Willemstein in ‘Praten met een Ridderkerker’

Het bekende radioprogramma ‘Praten met een Ridderkerker’ is bij Radio Ridderkerk te beluisteren op de zondag tussen 13.00 en 14.00 uur. Ook komende zondag wordt weer een Ridderkerker aan de tand gevoeld over zijn of haar leven en betrokkenheid met Ridderkerk, waarbij doorgaans mooie en herkenbare anekdotes naar voren komen.

Leen Willemstein

Op zondag 27 januari 2019 is Leen Willemstein te gast in het programma. Presentator van het programma Aad Hoogendijk ontvangt de heer Willemstein, die momenteel medewerker is bij de Oudheidkamer en hij heeft onder andere door Afrika gezworven.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.