Lintjesregen in ‘Prettig Weekend’ en meer

Op zaterdag 25 april wordt een nieuwe aflevering gemaakt bij Radio Ridderkerk van het actualiteitenprogramma ‘Prettig Weekend’.

Het programma is te beluisteren op zaterdag 25 april tussen 10.00 en 12.00 uur. De presentatie en techniek worden verzorgd door Aad Hoogendijk en Eric Harreman, die gescheiden door het glas het programma brengen.
In de uitzending zal burgemeester Attema haar licht laten schijnen op de komende Koningsdag en 4-5 mei-viering. Wethouder Marco Oosterwijk is sinds deze week ook de nieuwe voorzitter van de CBOB en verteld hierover. De Stichting Voorlezen lanceert een nieuwe podcastserie. Ilse van Donkelaar weet hier meer van. Peter van Dijk zal ons op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen rondom 3×2. Dr. Scholten zal ons meenemen in de medische wereld en met name het verschil tussen hooikoorts, verkoudheid en Corona.

Verslaggever Aad Hoogendijk kwam op zijn fietstocht door het Waalbos een nieuwe Oeverzwaluwwand tegen. Christa Groshart stond erbij en kon hem daar alles over vertellen. Tot slot praten we met 2 nieuw-gedecoreerden die vrijdag door de burgemeester zijn gebeld. Hoe was dat telefoontje en hoe is het allemaal zover gekomen. Dit en meer aanstaande zaterdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur in Prettig Weekend bij RTV Ridderkerk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van RTV-Ridderkerk.