Radio en TV

Mad Lee live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 8 augustus 2019 om 20.00 uur de Nederlandse band Mad Lee in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Vervlogen tijden herleven met Mad Lee. De 4 doorgewinterde muzikanten brengen een eerbetoon aan overleden legendarische muziekhelden, die voor deze enthousiaste rockers een goed voorbeeld waren. De herkenbare Rock-en Blues classics zijn in een wat steviger jasje gestoken en live druipt de passie van het podium af. Een energieke sfeer, nostalgische herkenning en een swingend publiek kenmerkt een optreden van Mad Lee. Voorbeelden van hun muzikale helden zijn onder andere The Allman Brothers, albert Collins, Albert King, B.B. KingRory Gallaghar, Gary Moore, etc. De band Mad Lee bestaat uit: Martin Krasenberg (gitaar), Hans Degens (drums), Johan Coenen (bas) en Bert Meijer (zang en gitaar). Meer informatie over de band is te vinden op hun website.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.