Mannen van de brandweer in ‘Praten met een Ridderkerker’

Het bekende radioprogramma ‘Praten met een Ridderkerker’ van Radio Ridderkerk is ook dit voorjaar  weer te beluisteren. Ook nu wordt weer een Ridderkerker aan de tand gevoeld over zijn of haar leven en betrokkenheid met Ridderkerk, waarbij doorgaans mooie en herkenbare anekdotes naar voren komen.

Komende zondag 25 april 2021 is alweer de laatste aflevering van het programma dit voorjaar. Te gast zijn een aantal leden van de brandweer: Cees Hofman, Rob van der Graaf , Jordy van de Steen en Moudi Ossaili. De uitzending komt vanuit de brandweerkazerne in Ridderkerk. Voor wie niet wachten kan: het nieuwe seizoen start weer in september. Presentator van het programma is Aad Hoogendijk, het programma is te beluisteren vanaf 13.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de RTV-Ridderkerk APP.