Radio en TV

Marco de Hollander in Wij Houden het Hollands

In het radioprogramma ‘’Wij houden het Hollands’’ zijn aanstaande zondagmiddag meerdere artiesten te gast, waaronder Marco de Hollander. In het eerste uur van 12.00 tot 13.00 uur is onder andere Nicolas de Kerstman op bezoek, die zijn nieuwe single “Als het kerst is” komt brengen. Hij brengt nog meer cadeautjes mee naar de studio, want ook Marco de Hollander komt zijn nieuwe kerst album en single laten horen en dat doe hij samen met zangeres Klazina, die pas de kerstsingle ‘Eenzaam met kerst” uit heeft gebracht.

In de decembermaand wordt het trouwens druk in de studio. Op zondag 17 december is het de beurt aan Frans Duijts. Als klap op de vuurpijl komt in de laatste uitzending van het jaar op zondag 24 december zanger Stef Ekkel langs.

Het programma waarin de Nederlandstalige sterren altijd stralen “Wij houden het Hollands” is iedere zondag live te beluisteren van 12.00 tot 14.00 uur bij RTV-Ridderkerk. Ook dit radioprogramma wordt in de gehele streek uitgezonden en is zodoende te beluisteren via RTV-Papendrecht, Atos-RTV, RTV-Ridderkerk en Merweradio.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Odido kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.