Marlane en One Two Trio bij Radio Ridderkerk

Op vrijdag 29 november 2019 zijn weer diverse nieuwe Nederlandstalige liedjes te horen bij Radio Ridderkerk. In het programma Lekker Hollands heeft presentator Richard Veen weer een aantal muzikale gasten tussen 17.00 en 19 00 uur in de uitzending.

In het eerst uur spreekt Richard met het One Two Trio, dat afgelopen zaterdag op het Koningsplein optrad tijdens de intocht van Sinterklaas.

In het tweede uur heeft Richard in ieder geval een interview met zangeres Marlane, die pas een nieuwe single ‘Ik wil je’ heeft uitgebracht, maar ook meedoet met de nieuwste serie van The Voice of Holland.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet:  www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 36, Ziggo met CL+ module op kanaal 336, KPN kanaal 1077, Tele2, Vodafone en via de APP ‘De Lokale Omroep’.