Mo & The Stage Animals live bij Bluezy op TV Ridderkerk

In het radioprogramma Bluezy was op donderdag 18 oktober 2018 Mo & The Stage Animals in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontving in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview werd er ook live opgetreden.

Mo & The Stage Animals bestaat uit muzikanten, die hun sporen in de scene ruimschoots verdiend hebben. Zij hebben elkaar nu gevonden in deze super formatie. De band speelt met hart en ziel en maakt van elk optreden een waar feest. Rauwe blues wordt afgewisseld met stevige rock of een mooie gevoelige ballad. Door deze verschillende stijlen is het voor iedereen genieten.

De zware donkere blues stem van Monique Verkerk gecombineerd met het enthousiaste spel van de muzikanten onderling, is een waar genot om te horen én te zien. Damien Hughes is de ervaren gedreven gitarist, die het plezier van muziek maken uitstraalt. Met René Bouwman op drums en bassist Bas van Erkel, voegt deze ritme sectie niet alleen ervaring toe maar vormt het ook de steady heartbeat van de band. Last but not least is het warme originele Hammond geluid afkomstig van Alfred van Sprang. Mo & The StageAnimals is een band die je niet wilt missen.

Deze impressie wordt uitgezonden vanaf maandag 11 februari tot en met donderdag 14 februari 2019 meermalen in de middag en avond uitgezonden bij TV Ridderkerk op elk even heel uur. Het programma is te zien om 16.00, 18.00, 20.00 en 22.00 uur.