Radio en TV

Mojo Hand live bij Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 1 november om 20.00 uur de formatie Mojo Hand in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Mojo Hand is een viermans bluesband met het Blueshart op de juiste plaats. Met een gevarieerde sound van eigen en bewerkte blues nummers, worden diverse bluesstijlen met veel passie, plezier en vooral blues ten gehore gebracht. Ingetogen en swingend, van Texas naar Chicago en van Funky naar de Boogie. Het gaat nooit vervelen met Mojo Hand en dat bewees de band al op vele podia en festivals. Door de uitgebreide instrumentale bezetting met organ, piano, bluesharp, gitaar, drums, bas en tweemaal zang is de sound lekker divers. Mojo Hand was deelnemer aan de Dutch Blues Challenge 2017.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis.

https://www.facebook.com/RTVRidderkerk/videos/2189250764678702/

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl .

Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.