In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 14 oktober 2021 om 20.00 uur de band Mot Wat in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden. Mot Wat bestaat uit vijf enthousiaste mannen, die geïnspireerd door oude Blues-klassiekers, Nederlandstalige blues maken. Mot Wat bestaat uit: Marinus Verschoor (toetsen/zang), Stephan van Rijt (bas/zang), Ad Boender (drums), Leen Baars (Harmonica/zang) en Mike Vuijk (gitaar/zang).

Het optreden bijwonen is inmiddels weer mogelijk, maar aanmelden vooraf is verplicht via nicobravenboer@planet.nl. Bezoekers hebben een QR-code, vaccinatiebewijs of een recente negatieve PCR-test nodig.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van RTV-Ridderkerk.