Murphy McCoy speelt live in Bluezy 

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 22 september 2022 om 20.00 uur Murphy McCoy in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

Murphy McCoy is een vijf mans formatie uit het Oosten van het Land met een voorliefde voor blues, funk en rock muziek. Liedjes van onder andere Danielle Nicole, Etta James, Kiss, Dee Dee Bridgewater, Sam Fish, Josh Stone, Hanna Boel en Mingo Fishtrap worden in een eigen Murphy jasje bespeeld en bezongen. De band bestaat uit: Bert van de Werfhorst (gitaar), Bert van Keulen (bass), Rob Telgenkamp (drums), Nico van Houten (keyboard/hammond) en zangeres Gwen Lemmens.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.30 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.