Radio en TV

My Own Army scoort demo van de maand in SensatieGeneratie

In het radioprogramma SensatieGeneratie scoort vanaf zaterdag 2 september 2023 de formatie My Own Army de demo van de maand met het nieuwste album ‘A king on every corner’, dat op 8 september 2023 uitkomt.

De band komt uit Rotterdam en is inmiddels al weer toe aan haar vijfde album. De band bestaat uit Herman de Kok (vocal, guitars, lyrics), Vincent Hekkert (guitars, backing vocals), Sven Spierings (drums, samples) en Ferry Westdijk (bass). Op 6 oktober speelt My Own Army in Dordrecht in De Popcentrale.

Het radioprogramma SensatieGeneratie met presentator Arjan ’t Jong is wekelijks op de zaterdagavond te beluisteren tussen 20.00 en 21.00 uur. Het programma wordt wekelijks herhaald op de woensdagavond om 18.00 uur. Nieuwe aanmeldingen voor het item ‘demo van de maand’ kunnen worden ingestuurd via info@rtvridderkerk.nl ter attentie van SensatieGeneratie.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.