Radio en TV

Nieuwe kookrubriek in Seniorentijd

Marianne van Wijhe is kookgek en wil graag dat iedereen geniet van gezond eten. Niet te vaak vlees, nooit met pakjes en zakjes en zoveel mogelijk biologisch. Haar passie voor koken is al vroeg begonnen toen zij in aanraking kwam met de kookhobby van haar schoonmoeder. Lekker koken doet ze al haar hele leven maar een aantal jaren geleden kwam ze in aanraking met gezonde voeding en zag het effect wat het met een lichaam kan doen.

Vanaf aanstaande dinsdag 25 april 2023 vertelt Marianne maandelijks iets over gezonde voeding in het radioprogramma Seniorentijd.

Meer informatie over Marianne: www.degroenepollepel.nl.

Het radioprogramma ‘Seniorentijd’ wordt wekelijks op de dinsdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Het programma wordt herhaald op de vrijdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur en is ook te beluisteren via Uitzending Gemist.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat te zien is via Ziggo digitale tv kanaal 36, Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de RTV-Ridderkerk APP.