Radio en TV

Nieuwe organisatie: Stichting Welzijn Ridderkerk in Breed Belicht

Op woensdag 4 juli 2018 brengt Radio Ridderkerk van 11.00 tot 12.00 uur weer een nieuwe aflevering van het programma ‘Breed Belicht’. Presentator Hans van der Jagt ontvangt in deze uitzending mevrouw Sabina Rollema, adjunct directeur en de heer Frank van der Jagt, directeur – bestuurder Nieuwe Organisatie: Stichting Welzijn Ridderkerk.

Op deze woensdagmorgen vanaf 11.00 uur belichten zij beiden de nieuwe organisatie. De Nieuwe Stichting nam onlangs de activiteiten en diensten op het gebied van welzijn en sport over van Stichting Sport en Welzijn Ridderkerk (SenW). Stichting Welzijn Ridderkerk bestaat uit drie sectoren, te weten sociaal werk, jeugd- en wijkwerk en beheer en facilitair. Je kunt er terecht voor de sector sociaal werk, onder andere Karaat Mantelzorg, Connect2Act, welzijnsarrangementen, formulierenbrigade, beweeg zorgarrangementen en ouderenadvisering. De sector jeugd- en wijkwerk is tevens een onderdeel van de werkzaamheden van de Nieuwe Stichting. Het onderdeel  beheer en facilitair valt onder de sector wijkaccommodaties.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via de digitale tv-kanalen, zoals via de Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Tele2, Telfort kanaal 3167, Vodafone kanaal 2129 en via de APP van De Lokale Omroep.