Radio en TV

Nieuwe programmering Radio Ridderkerk

In de loop van de maand februari vinden meerdere wijzigingen plaats in de programmering van Radio Ridderkerk. De voornaamste wijzigingen even op rij gezet. Alle werkdagen van 06.00 tot 10.00 uur wordt het doorgeven programma van Radio Rijnmond opgevolgd door het nieuwe programma ‘Hallo Ridderkerk …’. Dit is een muzikaal ochtendprogramma met aandacht voor agendaberichten, het lokale weerbericht en rond het halve uur het regionieuws van Radio Rijnmond.

Op dinsdagmiddag krijgt het programma ‘Riddermatinee’ tussen 13.00 en 15.00 uur met Ton van Bennekom een nieuwe presentator. Riddermatinee is er ieder werkdag en heeft een aantal vaste muzikale items zoals ‘De Dubbelaar’, maar uiteraard biedt het programma ook veel nieuws en informatie over Ridderkerk en omstreken.

Michel Moed en Mark Oudijn maken op de woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur een nieuw programma, te weten ‘Outstanding 12 Inches & Mixes’. Dit is een ouderwetse ‘mix’-programma van muziek uit de 80’ en 90’s. In het weekend wordt het programma herhaald van zaterdagavond 23.00 uur tot zondagochtend 01.00 uur.

Op donderdag gaat Aad Hoogendijk tussen 12.00 en 13.00 uur de ‘SandwichExpress’ presenteren. Hij blijft dit doen op de woensdagmiddag. De SandwichExpress is er iedere werkdag en is een vlot gepresenteerd middagprogramma met lokale informatie, nieuws, weer en verkeer gecombineerd met gezellige muziek. Op de dag van uitzending wordt het programma tussen 17.00 en 18.00 uur herhaald.

Op donderdagmiddag wordt tussen 15.00 en 17.00 uur onder de titel ‘Oude Krakers Classics’ een aantal speciale afleveringen uit van het programma dat Aad Hoogendijk de afgelopen 20 jaar heeft gemaakt opnieuw uitgezonden.

Daarnaast zijn van enkele programma’s de tijden van de herhaling gewijzigd. Kijk op de website van RTV Ridderkerk voor de actuele programmering van Radio Ridderkerk. Veel luisterplezier met Radio Ridderkerk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.