Radio en TV

Nieuwjaarsreceptie gemeente Ridderkerk live te volgen bij RTV-Ridderkerk

De Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Ridderkerk is live te volgen via RTV-Ridderkerk.

Vanaf 19.00 uur begint zowel de live-uitzending van Radio Ridderkerk als de live-uitzending in beeld op het YouTube-kanaal. Presentator Eric Harreman ontvangt verschillende gasten aan zijn tafel in het gemeentehuis. Daarnaast is er de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Anny Attema en vinden de uitreikingen van de Jaap van der Graaf Vrijwilligersprijs en de Groepsprijs plaats. De uitzendingen duren tot 22.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM, Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1077, Vodafone kanaal 2129 en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl.

Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat te zien is via Ziggo Mediabox kanaal 46, Ziggo met CL+ module op kanaal 336, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 767 en via de RTV-Ridderkerk APP. De tv-uitzending is te volgen via het YouTube-kanaal van RTV-Ridderkerk: www.youtube.com/tvridderkerk, welke ook te zien is via de website van RTV-Ridderkerk: www.rtvridderkerk.nl.