Radio en TV

Nikki & Friends speelt live in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 16 maart 2023 om 20.00 uur Nikki & Friends in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden. 

Nikki is pas 15 jaar en heeft een prachtige zangstem. Ze noteerde tot nu toe vijf concerten, die stuk voor stuk uitverkocht waren. Haar naam: Nikki de Hon. Nikki is een 15 jarig aanstormend talent en heeft inmiddels al haar 2e single heeft uitgebracht. Nikki de Hon volgt de Havo/VWO-opleiding voor Muziek & Dans in Rotterdam (Codarts). “Dat bevalt ze erg goed, zeker ook om dat zij daar elke week acht uur extra les krijg in muziek. Het is haar grote droom om ooit de wereld over te trekken met haar eigen rockband.”

Zij brengt een gevarieerd aanbod aan covers. Van Pearl Jam en AC/DC tot Guns N’ Roses. Rustige songs, hits van deze tijd maar daarnaast ook eigen nummers. Als gast brengt zij muzikant Bram Pescador mee.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom. Het optreden zal tevens live worden uitgezonden via het YouTube kanaal van RTV-Ridderkerk: www.youtube.com/tvridderkerk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.