Radio en TV

O.D. Rockin’ Blues Band speelt live in Bluezy

In het radioprogramma Bluezy is op donderdag 28 december 2023 om 20.00 uur de O.D. Rockin’ Blues Band in de studio. Programmamaker en presentator Nico Bravenboer ontvangt in de studio van Radio Ridderkerk zijn muzikale gasten. Naast een interview wordt er ook live opgetreden.

O.D Rock’n Blues Band is een formatie uit het zuiden van het land. Een bezetting van vijf muzikanten die hun sporen al verdiend hebben in de Rock and blues wereld. Rock’n blues bestaat uit vele stijlen. Van Noord naar Zuid Amerika. Van Canada tot en met Argentinië. O.D. speelt met passie muziek uit deze verschillende stijlen. Joe Bonemassa, Santana, SR Vaughan, ZZ_Top, K.W. Shepperd en andere grootheden, O.D. speelt ook muziek van Doug Seegers, Brown Bird, Death South. Het liefst muziek die topkwaliteit hebben maar wat minder bekend zijn.

Deze formatie waarbij Peter Thieme de elektrische gitaar ter hand neemt maar de dobro, akoestische gitaar, slide gitaar en backing vocals. Drums, percussie en de cajun worden vakkundig bespeeld door Nick van der Stocken. De veelzijdige toetsenist Raymond van Kesteren speelt op een hammond naast zijn piano en gebruikt nog een honderd jaar oude traporgeltje in de akoestische sets. Op de elektrische bas speelt Frank Kramer maar hij neemt ook de akoestische bas en de contrabas ter hand evenals de backing vocals. Frontman en zanger van de band is Carlo Voordendag. Met zijn intrigerende stemgeluid kan Carlo alle stijlen aan en maakt een geweldige avond compleet.

Het optreden van de band zal tevens live worden uitgezonden via het YouTube kanaal van RTV-Ridderkerk: www.youtube.com/tvridderkerk.

De studio van Radio Ridderkerk is gevestigd aan de Jhr. de S. Lohmanstraat 1 en de entree is gratis. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom. De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, T-Mobile kanaal 767, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.