Radio en TV

’Onder de aandacht’ bij Radio Ridderkerk.

Het radioprogramma ‘Niet te geloven’ dat jarenlang tweewekelijks werd uitgezonden bij Radio Ridderkerk op de zondagavond tussen 19.30 uur tot 20.00 uur is nu definitief gestopt en zal worden vervangen door het nieuw programma ’Onder de aandacht’.

Met ingang van zondag 9 september wordt een programma onderdeel van ‘Muzikaal Boeket’ en wordt dit programma om beurten gepresenteerd door Marieke van Beuzekom en Jacoline Molendijk. Het programma heeft tot doel om informatie door te  geven over allerlei regionale activiteiten die een binding hebben met het Christelijk geloof en daarover in gesprek te gaan met een gast.

In principe wordt er alleen instrumentale muziek ten gehore gebracht tenzij het interview over een koor gaat en er bijvoorbeeld over een nieuwe CD gesproken wordt. Eindredactie van het programma is in handen van Attie Ouwens en Berthina Vermeulen. Techniek van ‘Onder de aandacht’ wordt verzorgd door Mathias Broer en de techniek van ‘Muzikaal Boeket’ is in handen van René Lodder.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet:  www.rtvridderkerk.nl . Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 36, Ziggo met CL+ module op kanaal 336, KPN kanaal 1077, Tele2, Vodafone en via de APP ‘De Lokale Omroep’.