Radio en TV

Op TV Ridderkerk: Volgspot Drechtstreek van mei 2024

‘Volgspot Drechtstreek’ is een programma van Via Cultura en RTV Papendrecht over het theater in onze regio. De presentator is Peter de Liefde. Een nieuwe aflevering van ‘Volgspot Drechtstreek’ met fraaie gasten. 

Deze aflevering is weer opgenomen bij DOOR in De Munt. Te gast in de studio is cabaretier Daveson Ignatia. Hij zat in de finale van Camaretten en treedt binnenkort op samen met de andere finalisten in De Willem in Papendrecht. Verder een interview met Theatergroep Inter Amicos uit Dordrecht over hun nieuwe voorstelling ‘Man van de Aarde’ en natuurlijk de vaste items als de agenda en ‘razende theaterreporter’ Florian.

Deze film is te zien bij RTV-Ridderkerk vanaf dinsdag 7 mei tot en met donderdag 9 mei 2024 om 15.00, 19.00 en 21.00 uur. TV Ridderkerk is te zien op het digitale Ziggo kanaal 46 (mediabox) en kanaal 336 (CL+ module), KPN kanaal 1377, Odido-kanaal 767, Tele2, Vodafone, Solcon en via de mobiele APP RTV-Ridderkerk. Meer informatie is ook terug te vinden op de website: www.rtvridderkerk.nl.