Peter Gouweloos op zondagavond bij Radio Ridderkerk

Vanaf zondag 10 mei is Peter Gouweloos op de zondagavond bij Radio Ridderkerk te horen met twee programma’s. Vanaf 18.00 uur is het tijd voor Songs of Glory. Een non-stop programma met de mooiste en beste Christelijke muziek van over de hele wereld. Daarna volgt dan het nieuwe programma ‘Gods Loflied’, dat vanaf 19.00 uur te beluisteren is. Ook dit is een non-stop programma met de mooiste koor en samenzang. Ook zijn er bekende solisten en vocal groepen uit Nederland te horen. Daarnaast is er een korte meditatie. Ook hierbij is de techniek en muzieksamenstelling in handen van Peter Gouweloos.

“We hopen met deze programma’s weer mooie muziek in de huiskamers te krijgen waar mensen van kunnen genieten in deze onzekere tijden. Heeft u een mooi lied om te delen? Mail dan naar godsloflied@gmail.com.”

Het programma Gods Loflied is wekelijks te beluisteren bij Radio Ridderkerk, waardoor de andere programma’s als Schatgraven en Verhalenderwijs tijdelijk even niet te beluisteren zullen zijn.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat behalve op het analoge kanaal ook te zien via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de app van RTV-Ridderkerk.