Radio en TV

Peter Meij in ‘Praten met een Ridderkerker’

Het bekende radioprogramma ‘Praten met een Ridderkerker’ van Radio Ridderkerk is ook deze winter  weer te beluisteren. Zolang de corona regels het toelaten vanzelfsprekend. Ook nu wordt weer een Ridderkerker aan de tand gevoeld over zijn of haar leven en betrokkenheid met Ridderkerk, waarbij doorgaans mooie en herkenbare anekdotes naar voren komen.

Komende zondag 17 januari is er weer een aflevering van het programma. Gast is dan wethouder Peter Meij. De heer Meij heeft gewoond in Curacao, Maarten van Rossem meegemaakt en is natuurlijk bekend van zijn werk voor het Farelcollege en als wethouder voor onze gemeente.

Presentator van het programma is Aad Hoogendijk. Het programma is te beluisteren op zondag 17 januari vanaf 13.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de RTV-Ridderkerk APP.

Foto: Gemeente Ridderkerk