Radio en TV

Peter van Leeuwen in nieuw seizoen Praten met een Ridderkerker

Het bekende radioprogramma ‘Praten met een Ridderkerker’ van Radio Ridderkerk is ook dit najaar  weer te beluisteren. En ook nu wordt weer een Ridderkerker aan de tand gevoeld over zijn of haar leven en betrokkenheid met Ridderkerk, waarbij doorgaans mooie en herkenbare anekdotes naar voren komen.

Zondag 9 oktober wordt het nieuwe seizoen van het programma Praten met een Ridderkerker afgetrapt. Als gast is uitgenodigd Peter van Leeuwen. Hij heeft als hobby klaverjassen, is al 40 jaar lid van het Slikkerveers Christelijk Mannenkoor en al bijna net zo lang secretaris. Presentator van het programma is Aad Hoogendijk, het programma is te beluisteren vanaf 14.00 uur.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 912, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 , via de RTV-Ridderkerk APP en de TuneIn app.