Radio en TV

Petra van Nes in Prettig Weekend

In het actualiteitenprogramma ‘Prettig Weekend’ bij Radio Ridderkerk is op zaterdag 24 april 2021 onder andere Petra van Nes te gast in het programma. Met Petra van Nes, onlangs afgetreden als Heemraad van het Waterschap Hollandse Delta, wordt gesproken over de bestuurlijke problemen bij het Waterschap.

Daarnaast zal vv. Rijsoord vice-voorzitter Emo van Dijk een in memoriam uitspreken over de deze week overleden Lydia Markus (beter bekend als Lydia van Loon), die zeer veel voor de club aan de Vlasstraat heeft betekend.

Ook is verslaggever Aad Hoogendijk onderweg en gaat net achter het Dillenburgplein eens buurten bij de speeltuinvereniging Dillenburg.

U hoort het aanstaande zaterdag in ‘Prettig Weekend’ tussen 10.00 en 12.00 uur bij Radio Ridderkerk.

Tussen 12.00 en 13.00 uur is er een extra aflevering van Politiek Café. Hierin zal worden teruggeblikt op de afgelopen gemeenteraadsvergadering van afgelopen donderdag. Te gast in de studio zijn in verband met corona-maatregelen slechts vier partijen uit de Ridderkerkse gemeenteraad.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de Ridderkerkse kabel op 107.1 FM, via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, via Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de RTV-Ridderkerk APP.